Tänään voi puhelinpalvelussamme ilmetä häiriöitä. Pahoittelemme haittaa, ongelmaa selvitetään.

Nettiajanvaraus

 • Voinko maksaa netissä tehdyn varauksen etukäteen?

  Kyllä voit. Maksupalvelumme tuottaa Klarna. Lue lisää maksuehdoista.

  Voit maksaa varauksesi myös katsastuksen yhteydessä. Suosittelemme kuitenkin ennakkomaksua netissä, koska se nopeuttaa asiointia palvelupisteessä.

  Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09 – 425 99 771 (avoinna arkisin klo 9-18). Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu.

 • Miten netin ajanvaraus toimii?

  Netin ajanvarauksen käyttäminen on helppoa.

  1. Syötä ensin rekisteritunnus. Tiedot haetaan automaattisesti liikenteen turvallisuusvirasto Traficomin ajoneuvotietojärjestelmästä.
  2. Valitse palvelu(t).
  3. Valitse palvelupiste.
  4. Valitse sopiva ajankohta katsastukselle. Jos olet teettänyt tai aiot päästömittauksen etukäteen, poista valinnat päästömittauksista.
  5. Täytä yhteystietosi, jotta voimme ottaa sinuun tarvittaessa yhteyttä ja lähettää sinulle katsastuskutsun.
  6. Vahvista varaus.
  7. Suosittelemme, että maksat varauksen etukäteen. Se nopeuttaa asiointia palvelupisteessä.
 • Sain postissa katsastuskutsun, jossa luvataan alennus katsastuksesta. Voinko varata netistä Etuajan ja hyödyntää vielä lisäksi kutsun mukana tulleen alennuksen?

  Etuaikoihin ei voi yhdistää muita alennuksia ja tarjouksia. Voit siis joko hyödyntää kutsun alennuksen tai varata Etuajan netissä, mutta et molempia.

  Jos sinulla on kampanjakoodi, syötä se ajanvarauksen alussa ja näet silloin järjestelmässä ne alennetut hinnat, joihin koodisi oikeuttaa. Kampanjakoodia ei voi yhdistää etuaikoihin tai muihin alennuksiin.

 • Voinko varata jälkitarkastukselle ajan netissä?

  Jälkitarkastusajan voit varata netissä sellaisiin palvelupisteisiin, jotka toimivat ajanvarausperiaatteella. Lähes kaikki pisteemme ottavat vastaan ajanvarauksia.

 • Mille ajoneuvolle voin varata netissä katsastusajan?

  Henkilö- ja pakettiautolle sekä nelipyörille ja kevyille nelipyörille (mönkijä ja mopoauto).

 • Voinko muuttaa jo varattua aikaa ja missä sen voi tehdä?

  Varattua aikaa ja paikkaa voi muuttaa.

  Pääset muokkaamaan varaustasi Ajanvaraus-sivun kautta. Tarvitset muokkausta varten varaustunnuksen, jonka sait aikaa varatessasi sähköpostilla tai tekstiviestillä.

  Pääset vaihtamaan palvelupistettä, aikaa tai molempia sekä maksamaan varauksen. Huomaathan, että maksetun varauksen voi vaihtaa vain samanhintaiseen tai halvempaan aikaan.

  Varauksen voi peruuttaa kokonaan, jos se on maksamaton. Jos haluat perua maksetun varauksen, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, puh. 075 323 2222.

 • Haluan varata ajan tälle päivälle, voinko maksaa sen asemalla?

  Kyllä, voit varata ajan netistä tai asiakaspalvelumme kautta ja maksaa sen vasta katsastusasemalla. Myös netissä maksaminen on mahdollista, mutta muistathan tällöin tulostaa maksusta kuitin mukaan.

 • Joudun perumaan etukäteen maksamani katsastusajan, mitä teen?

  Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, puh. 075 323 2222. Rahat palautetaan tilillesi.