Autotarvike+

Monipuolinen autoilijan tarvike- ja palveluvalikoima Autotarvike+

Autotarvike+:sta saat autoilijan tärkeimmät tarvikkeet tien päälle. Monipuolisesta tarvikevalikoimasta löydät niin heijastimet syyspimeille, lumilapiot pakkaskeleille kuin polttimot, öljyt, tuulilasinpyyhkijät ja lasinpesunesteet vuoden ympäri käytettäväksi.

Hyvää ja ilmaista palvelua

Saat tuotteen oston yhteydessä myös hyvää ja ilmaista palvelua. Ostaessasi lasinpesunestettä lisäämme sen ilmaiseksi säiliöön. Moottoriöljyn ostaja saa ilmaisen öljyn mittauksen ja lisäyksen kaupan päälle. Pyyhkijänsulkien oston yhteydessä asennamme myös sulat ilmaiseksi.

Meiltä saat samalla huippuammattilaistemme vinkit ja neuvot auton kunnossapitoon. Väitämme, että katsastus ei ole koskaan ollut näin helppoa!

BG-tuotteilla puhtaampi moottori

BG-tuotteetUseilla asemillamme on saatavana myös BG Karstanpoisto puhdistuspalvelu. BG44K ® ja BG 245 polttoainejärjestelmien puhdistajat poistavat polttoaineen kulutusta lisäävän karstan yhdellä ammattilaistason tuotteella. Ne lisäävät merkittävästi palotapahtuman ja moottorin tehoa, jonka kuljettaja huomaa parempana ajettavuutena ja pienempänä polttoaineenkulutuksena. Tehokkaampi auto on taloudellisempi!

Lue BG-tuotteiden esite (pdf)

Kun ajoneuvo on kunnossa, meillä kaikilla on turvallisempaa tiellä. Tule palveltavaksi!

Yhteistyössä: Ajovarma Oy

Autotarvike+
Autotarvike+