Miksi Autotohtori?

Seitsemän tärkeintä syytä valita Autotohtori

Myyntiaika on lyhyempi

Nettiauto.comissa on auton keskimääräinen myyntiaika 54 päivää. Autotohtori-tarkastettujen autojen keskimääräinen myyntiaika on vain 18 päivää (tietolähde: nettiauto.com, 2012).

Aja turvallisemmin

Autotohtori-kuntotarkastus on luotettava tapa selvittää ajoneuvon kunto ja löytää sen mahdolliset viat, jotta ne eivät yllättäisi tien päällä.

Aja ympäristöystävällisemmin

Autotohtori-kuntotarkastus selvittää, aiheuttaako ajoneuvo määräystenvastaisia ympäristöhaittoja. Päästöt on helpompi pistää kuriin, kun tietää mistä aloittaa.

Säästä käyttökustannuksissa

Autotohtori-kuntotarkastuksen avulla voit säästää käyttökustannuksissa. Esimerkiksi huomiotta jääneet polttoainejärjestelmän viat lisäävät polttoaineen kulutusta.

Tee turvallinen autokauppa

Autotohtori-kuntotarkastus helpottaa käytetyn ajoneuvon ostoa ja myyntiä. Tarkastus tekee ostotilanteen turvalliseksi ja helpottaa päätöksentekoa: tiedät varmuudella, ovatko auton hinta ja kunto kohdallaan. Autotohtoriin voivat sekä auton ostaja että myyjä luottaa.

Ennakoi korjaustarpeet

Autotohtori-kuntotarkastus tietää paitsi ajoneuvosi nykyiset, myös tulevat korjaustarpeet. Kuntotarkastuksen avulla voit varautua mahdollisiin korjaustarpeisiin ja suunnitella ne jo etukäteen.

Auton arvo nousee

Puolueeton kuntotarkastus nostaa auton arvoa, mikä on sekä myyjän että ostajan etu. Tutkimuksen mukaan 80 % valitsee mieluummin vaihtoautoliikkeen auton, josta on olemassa puolueettoman asiantuntijan laatima perusteellinen kuntoraportti, kuin yli 500 € kalliimman auton, jota ei ole tarkastettu (tietolähde: Designtutkimus Helsinki Oy, 6/2012).

Varaa aika Autotohtorille

Varaa aika Autotohtorille netissä tai Autotohtorin numerosta 075 323 9292. Voit tulla Autotohtorille myös ilman ajanvarausta.